Til forsiden
Bookmark and Share

Links

Nedenstående er der en række links / henvisninger til hjemmesider med informationer og ressourcer der kan være relevante i dit arbejde med at udvikle dig selv og evt. dine medarbejdere og virksomheden.

Link  Beskrivelse

Human Software Engineering

Hør Tom Stone på video

Tom Stone er grundlæggeren af Human Software Engineering og har udviklet og beskrevet teknikkerne til at skabe ro og klarhed. Dette er HSE's hjemmeside.

Video om soldater med PTSD Krige rundt om i verden involverer soldater og 15-20% af dem der kommer hjem fra deltagelse i en krig lider af PTSD (post traumatisk stress syndrom). Her vises en video af Tom Stone med soldater der fortæller om hvad Core Dynamics Coaching har gjort for dem.
Videnshuset i Vordingborg Videnshuset ligger i Vordingborg og danner rammen om et kontorfællesskab for mindre selvstændige virksomheder. Videnshuset ejes af Coach2Manage.
Coach2Manage Coach2Manage og Karsten Schiøtz har rettighederne til at uddanne og certificere personer i Core Dynamics Coaching i Danmark. Udover denne ydelse leveres lederudvikling, teambuilding, organisationsudvikling, supervision mm.
GoMentor Her kan du booke One2One session som en online audio-video session mellem dig selv og en coach/terapeut - f.eks. Karsten Schiøtz. Det er præcis ligesom en normal "face-to-face" session, bortset fra det faktum at det hele foretages via internettet ved en computer - eller alternativt via en telefon. Fordelen er at du sparer tid og penge ved denne løsning.
Bruce Lipton Cellebiolog Bruce Lipton er en verdenskendt videnskabsmand, topforfatter og foredragsholder, som er blevet omtalt i DRs Sjæl og Videnskab. Kort og godt kan og vil et møde med ham ændre dit liv for altid. 
Bed & Breakfast Ved mindre workshops og kurser kan der overnattes på Bed & Breakfast på samme adresse som kursus/workshop på Kirketorvet 16 i Vordingborg.
Mental Førstehjælp Mental Førstehjælp bygger på Core Dynamics Teknikker, hvor du lærer at teknikkerne og at kunne guide en person igennem at opløse følelsesmæssigt ubehag uden at høre deres historie og problem. Du kan blive Mental Førstehjælper på 2 dage og du kan også anvende en Mental Førstehjælp APP.
Tilmeld nyhedsbrev
Email:
Dansk   
Copyright Coach2Manage